понеділок, 14 грудня 2015 р.

    Минулий  тиждень видався надзвичайно насиченим різними методичними  заходами у нашій школі. У понеділок 7.11  вчитель хімії Андрійчук Марія Василівна провела відкритий урок у 7 -Б класі на тему "Хімічні рівняння". Основна емоція , яку завжди переживаю на уроках у свої колишньої вчительки, справжнього Учителя, на якого прагну завжди рівнятися - гордість за те, що знайомий з цією людиною і можеш називати себе її учнем, брати з неї приклад. Марія Василівна - справжній, не "кабінетний" учитель - методист, у якого хочеться вчитися  і який охоче ділиться власними здобутками. Так і цього разу вона правела надзвичайно насичений різними формами і прийомами роботи урок, показала високий  рівень педагогічної майстерності.


                      Вже у середу відбулися два відкриті уроки на різних кафедрах.
 Вчитель української мови та літератури Лендел Маріанна Іванівна разом зі своїми учнями ( до речі, знову 7- Б класу)  провела відкритий урок з української літератури для вчителів  м/о суспільно - гуманітарного циклу на тему "Григір Тютюнник. Климко" . Ми всі мали нагоду переконатися, що Маріанна Іванівна - сучасний творчий педагог, який іде в ногу з часом, чудово володіє сучасними методами і прийомами роботи, активно впроваджує інтерактивні технології . Тут були і робота в парах, і нестандартні творчі завдання , і "Мікрофон", і "Мої асоціації"...А  виховний аспект уроку(навіть і слів не підібрати, мені як хіміку, принаймні складно це описати словами, а що творилося в душах учнів -  годі і казати) - найвищий пілотаж, одним словом...




     І цього  ж дня для "природничо - математичників"  провела відкритий урок у 6-А класі вчитель математики Ткачук Марія Андріївна. "Відношення і пропорції"  - моя "болюча" тема, оскільки для розв'язування задач  з хімії без неї - ну ніяк... Шестикласники порадували, працювали активно під мудрим керівництвом вчительки, залишається сподіватися, що через 2 роки знатимуть основну властивість пропорції так само чітко :))  А на уроці панувала спокійна, робоча атмосфера, презетація допомагала економити час та швидко змінювати види роботи, навіть анаграми з мови повторили!




Хочеться всім , хто ділився з колегами власними здобутками, щиро подякувати за щоденну сумлінну  працю, побажати здоров'я, творчого натхнення , успіхів і нових звершень!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар